Uw full-service partner voor digitale maatvoering

Leica iCG60, iCON gps smart antenne

Leica iCON gps 70 Serie

Ultieme prestaties voor uw bouwlocatie

De ultieme GNSS Rover en oplossing voor in het veld met maximale efficiëntie.

Leica iCG70

 

Sneller – altijd en overal.

Leica Geosystems introduceert de meest efficiënte constructie GNSS rovers, de Leica iCON gps 70 Serie. Deze combineert de meest recente GNSS technologie en inertial measurement unit (IMU).

De Leica iCON gps 70 T is uitgerust met permanente tiltcompensatie en is bovendien bestand tegen alle magnetische verstoringen. Kalibratie is overbodig; de iCON gps 70 T is er klaar voor als u dat bent – altijd en overal. De iCON gps 70 T elimineert de beperkingen van het werken met de meetstok in verticale stand en verhoogt de productiviteit in vergelijking met conventionele methoden. Daarnaast wordt de efficiëntie op de bouwlocatie verbeterd door snellere inwinning van as-built velddata en het uitzetten van ontwerpen, en dat met hogere nauwkeurigheid en minder fouten. Geen tijdrovende procedures; u meet, waar dat vroeger niet mogelijk was en met betere kwaliteitscontrole. De naadloze integratie van de Leica iCON gps 70 Serie met de Leica iCONstruct fieldsoftware resulteert in eenvoudiger werkmethoden die minder training vereisen en vermijdt daarmee kostbaar tijdverlies.

Tilt – Traceerbaarheid – Vertrouwen

Met de Leica iCON gps 70 T hoeft de meetstok niet meer loodrecht te worden gehouden tijdens metingen. Betrouwbare traceeerbaarheid door het vastleggen van de schuinstand bij elke meting verbetert de kwaliteitscontrole van alle gemeten punten. De permanente tiltcompensatie breidt de meetmogelijkheden uit op elke bouwlocatie en verbetert de kwaliteit en nauwkeurigheid van de gehele meting.

iCON veldoplossingen – ongeëvenaarde eenvoud

Leica iCON field biedt een slimme en aanpasbare positioneeroplossing voor alle bouwlocaties. Aan de bouw aangepaste, intelligente softwaretoepassingen, procedures en een innovatief softwareontwerp resulteert in betere prestaties. Naadloze integratie met alle iCON instrumenten en Leica ConX, Leica Geosystems levert alle hulpmiddelen om de efficiëntie van uw werkzaamheden in het veld te verhogen. De iCON gps 70 Serie volgt dit concept en is de perfecte aanvulling op de bestaande iCON veldoplossingen.

Active Customer Care

Als betrouwbare partner bieden wij een uitgebreide reeks diensten voor klantenondersteuning specifiek aangepast voor machinebesturing en professionele maatvoering. De brede bereik technische diensten omvat ondersteuning op locatie en telefonische ondersteuning. Reparaties en preventief onderhoud worden uitgevoerd door de specialisten van Leica Geosystems. Onze ervaren supportmensen en servicetechnici zijn toegewijd om u te helpen uw deadlines te halen en stilstand te vermijden.

Eenvoudig hanteerbaar instrument

Met de Leica iCON gps 70 GNSS rover profiteert u van de robuuste en lichtgewicht Leica iCON CC80 tabletcomputer. De iCON CC80 heeft een moderne gebruikersinterface met een 7” multi-touchscreen, dat ook in zonlicht goed leesbaar is – gemaakt voor eenvoudig en mobiel werken op locatie met hogere productiviteit.

Prijs op aanvraag


 

Leica iCON gps 60 smart-antenne

Nauwkeurige plaatsbepaling op elke bouwplaats

De Leica iCON gps 60 GNSS Smart Antenne gecombineerd met de Leica iCONstruct-veldoplossing is de perfecte tool voor alle plaatsbepalingswerkzaamheden op elke bouwplaats. Bevat superieure GNSS-technologie en geïntegreerde communicatie-opties zodat betrouwbare inmeet- en uitzetwerkzaamheden op de bouwplaats veel sneller worden uitgevoerd dan ooit te voren.

De iCON gps 60 Smart Antenne levert ongeëvenaarde nauwkeurigheid en prestaties in een robuust, compact toestel dat is ontworpen om tegen de zware omstandigheden te kunnen die typerend zijn voor bouwplaatsen.

Een geïntegreerd scherm toont de volledige statusinformatie van het systeem, voor eenvoudige besturing en configuratie. Met zijn uitzonderlijke netwerkcapaciteiten biedt iCON gps 60 u de mogelijkheid, om met LNR Net een zeer nauwkeurig RTK-netwerk voor GPS-plaatsbepaling te werken.

leica icon gps 60

 

Maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid
Superieure GNSS-technologie levert maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door middel van:

  • SmartTrack+
  • SmartCheck+
  • xRTK

Flexibiliteit op de bouwplaats
Nog een toegevoegd voordeel is, dat u de iCON gps 60 ook als flexibele GNSS-smart-antenne op instapniveau voor machinebesturingstoepassingen kunt gebruiken. De antenne kan in een bouwmachine gemonteerd worden, maar ook los van de machine worden gebruikt. De geïntegreerde radio, modem en Bluetooth® bieden flexibele communicatiemogelijkheden voor correcties aangepast aan alle locaties en regio's - wissel eenvoudig naar behoefte de toestellen tussen basis en rover om.

Met de iCON gps 60 profiteert u van:

  • Geïntegreerd 4G-hogesnelheidsmodem levert uitstekende netwerkprestaties
  • Geen controller nodig voor de installatie van het basisstation, zodat u minder hardware nodig heeft
  • Doordat correcties over het internet door middel van NTRIP-technologie kunnen worden gestreamd, kunnen alle rovers en machines verbinding maken met een iCON gps 60 basisstation zonder de gebruikelijke radio, zodat beperkingen in de radiodekking niet meer relevant zijn en de investering voor deze hardware wegvalt
  • Unieke flexibele software-licenties en handig upgrade-concept voor functionaliteiten - u investeert alleen in wat u nodig heeft

Multifunctionele GNSS-oplossing
iCON gps 60 is het perfecte mobiele basisstation voor op het bouwterrein. Er is geen controller nodig om het basisstation te installeren. Stream correcties over het internet zonder radio te gebruiken en voer veel plaatsbepalingswerkzaamheden snel en makkelijk zelf uit. Controleer hellingen of afgravingen en ophogingen, zet punten en lijnen uit, of voer as-built controles uit. Doordat u hellingen op locatie vanuit uw eigen voertuig kunt berekenen, bespaart u tijd en verhoogt u de productiviteit.

Prijs op aanvraag


 

Combineer met LNR Net

GNSS Netwerk van LNR Net, satelliet positiebepaling tot op de cm nauwkeurig.

Lees hier alles over ons RTK netwerk >

Back to Top